onderdelen | accuplus

BATAAA10xAgfa_8005405

Op Hardware4Me is alles over onderdelen te vinden: waaronder accuplus en specifiek BATAAA10xAgfa_8005405 (BATAAA10xAgfa80054055893)

10x Agfaphoto Extreme Power AAA / Micro batterijen.  Overal inzetbaar, waar hoge eisen aan batterijen worden gesteld, bijvoorbeeld bij.: - Digitale fotografie - CD-spelers - MP3-spelers - Walkman - Modelbouw - Afstandbedieningen - Zaklampen - PDA etc. Type AAA - LR03 R03 Micro. Voltage: 1, 5V Wij leveren altijd de maximaal mogelijke capaciteit van deze batterijen en hebben door een hoge doorloopsnelheid de meest verse batterijen die direct van de productielijn afkomen.


merk: Batterij

EUR: 3.95

Andere producten uit deze categorie

APPLEMIC_8003962

Op Hardware4Me is alles over onderdelen te vinden: waaronder accuplus en specifiek APPLEMIC_8003962

 VIMAC Direct

accuPLUS – Just a bit more!
accuPLUS.nl is dé online winkel voor het kopen van o.a. GSM, Digitale camera, PDA, Laptop high-capacity poweraccu's en Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.

Met ruim 30.000 klanten en dagelijks vele nieuwe populaire producten binnen een breed assortiment met directe levering uit voorraad is accuplus.nl interessant voor een heel groot publiek.

accuPLUS.nl is een site waar iedereen makkelijk het juiste product kan vinden. De prijzen en snelheid van leveren in combinatie met kwalitatief de meest hoogwaardige en betrouwbare producten werken klantbindend en maken het prettig om te kopen.

Briefpostverzending op accuplus.nl is gratis en internetshoppen is met een duidelijke en eenvoudige bestelprocedure geen drempel voor uw bezoekers.

Het motto van accuPLUS.nl is: Uw tevredenheid is ons doel!
Heb jij wel eens zaken gedaan met VIMAC Direct (accuplus)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Koolmonoxide melders bij Conrad

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties