wonen | alternate

Aeotec Recessor voor Multisensor 6 Z-Wave

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek Aeotec Recessor voor Multisensor 6 Z-Wave (Aeotec-Recessor-voor-Multisensor-6-Z-Wave1273559)

Met de plafondbeugel "Recessor" is het mogelijk de Multi Sensor 6 onopvallend en effectief in het plafond te integreren. De sensor verdwijnt bijna volledig in het plafond. Tegelijkertijd wordt het detectiebereik voor de multisensor (bijv. beweging en helderheid) vergroot.EUR: 19.99

Andere producten uit deze categorie

GARDENA Vuilwaterpomp 9000 9040-20

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek GARDENA Vuilwaterpomp 9000 9040-20

Fiskars QuikFit Krabber 1000683

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek Fiskars QuikFit Krabber 1000683

BLACK+DECKER Oregon ketting 25cm A6125CSL-XJ

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek BLACK+DECKER Oregon ketting 25cm A6125CSL-XJ

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Koolmonoxide melders bij Conrad

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties