wonen | alternate

GARDENA Vuilwaterpomp 9000 9040-20

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek GARDENA Vuilwaterpomp 9000 9040-20 (GARDENA-Vuilwaterpomp-9000-9040-201687251)

Wanneer een bouwput vol is gelopen na een storm of uw tuinvijver weer moet worden leeggepompt, is het tijd om de kracht van GARDENA pompen. De vuilwaterpomp 9000 is geschikt voor alle uitdagingen van overstroming, overlopen en andere problemen met water. Deze visueel aantrekkelijke pomp levert hoge prestaties met een laag energieverbruik. De motor heeft een vermogen van 300 W, in combinatie met de maximumdruk van 0, 6 bar en de opvoerhoogte van 6 m, waarmee deze energiebesparende pomp tot 9000 liter water per uur kan pompen. Vuildeeltjes in het water tot een grootte van 25 mm kunnen probleemloos worden behandeld. Deze duurzame pomp bevat een geharde as met dubbele afdichting om de motor onder water te beschermen. Tijdens het gebruik blijft de GARDENA pomp altijd stabiel en veilig dankzij de hoogwaardige fabricage en het intelligente ontwerp. De veelzijdige toepassing en aansluitmogelijkheden zijn niet minder slim en nuttig. Met het handige slangaansluitsysteem van GARDENA kunnen slangen met een diameter van 25 mm of 38 mm zonder extra accessoires worden aangesloten. Met de toegevoegde G 1"-schroefdraad kunnen extra slangen worden aangesloten, zoals het GARDENA Profi-systeem. Hierdoor is de vuilwaterpomp 9000 de ideale metgezel voor alle huis- en tuinbezitters die een vijver hebben, vaak met bouwputten werken of meer in het algemeen problemen hebben met vuil water.EUR: 59.90

Andere producten uit deze categorie

Bosch Puntbeitel 28mm 400mm

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek Bosch Puntbeitel 28mm 400mm

GARDENA Micro-Drip-System sproeier 180° 1367-20, 5 stuks

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek GARDENA Micro-Drip-System sproeier 180° 1367-20, 5 stuks

Fiskars Solid Autoschep 1019353

Op Hardware4Me is alles over wonen te vinden: waaronder alternate en specifiek Fiskars Solid Autoschep 1019353

 Alternate Computerversand Nederland C.V.

Alternate.nl is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware-, software en entertainment producten. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE inmiddels een begrip.

Sinds september 1998 is Alternate.nl in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd. Met een eigen showroom, complete webshop, technische dienst en helpdesk biedt Alternate.nl een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Alternate.nl staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info Alternate.nl als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde Alternate.nl al twee keer als Beste Webwinkel en de Alternate.nl Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Alternate Computerversand Nederland C.V. (alternate)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Koolmonoxide melders bij Conrad

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties